Home Organizare Anunțuri Echipa Laboratoare Workshops Servicii Proiecte Doctorat


 

 

OfertE de servicii de consultanţă, EXPERTIZă, asistenţă tehnică

PROTECţii ANTICOROZIVE şi EVALUARE MATERIALE

 

1. Ofertă de servicii de consultanţă, expertiză, asistenţă tehnică şi parametrii tehnologici pentru formarea controlată a peliculelor protectoare de oxid de aluminiu pe aluminiu şi aliajele din aluminiu.

 

2. Ofertă de servicii de consultanţă, expertiză, asistenţă tehnică şi parametrii tehnologici pentru formarea filmelor subţiri nanoporoase de oxizi pe titan şi aliajele din titan cu aplicaţii biomedicale (implanturi).

 

3. Ofertă de servicii de consultanţă, expertiză, asistenţă tehnică şi evaluarea rezistenţei la degradare prin coroziune a materialelor utilizate la construcţia sistemelor care funcţionează în mediul marin.

 

4. Ofertă de servicii de consultanţă, expertiză, asistenţă tehnică şi evaluarea rezistenţei la degradare prin coroziune a materialelor utilizate în sistemele de apă de la purificare, transport, tratare şi stocare.

 

5. Ofertă de servicii de consultanţă, expertiză, asistenţă tehnică şi evaluarea rezistenţei la degradare prin coroziune a materialelor utilizate în diferite sisteme industriale şi alimentare.

 

6. Ofertă de servicii de consultanţă, expertiză, asistenţă tehnică şi evaluarea in-vitro a rezistenţei la degradare prin coroziune şi biocoroziune a biomaterialelor utilizate în implanturi şi tratamente dentare.

 

7. Ofertă de servicii de consultanţă, expertiză, asistenţă tehnică şi evaluarea in-vitro a rezistenţei la degradare prin coroziune şi biocoroziune a biomaterialelor utilizate în implanturi umane si a suprafeţelor metalice din aparatura medicală.

 

8. Ofertă de servicii de consultanţă, expertiză, asistenţă tehnică şi evaluarea energiei libere a suprafeţelor materialelor şi straturilor de protecţie solide (hidrofil, hidrofob).

 

9. Ofertă de servicii de consultanţă, expertiză, asistenţă tehnică şi evaluarea proprietăţilor soluţiilor: densitate, pH, conductivitate, salinitate.

 

10. Ofertă de servicii de consultanţă, expertiză, asistenţă tehnică şi prepararea soluţiilor şi electroliţilor cu concentraţii bine definite.

 

11. Ofertă de servicii de consultanţă, expertiză, asistenţă tehnică în prepararea şi evaluarea eficienţei inhibitorilor de coroziune pentru diferite medii de utilizare.

 

12. Ofertă de servicii de consultanţă, expertiză, asistenţă tehnică   şi parametri tehnologici pentru depuneri electrochimice: metale, aliaje, hibride, nanocompozite, micro şi nanostructurate.

 

  

Deviza cercetării noastre:

 Să conectăm Ştiinţa şi Ingineria Materialelor Avansate

cu Medicina, Sănătatea şi Mediul!

 

Să întoarcem Procesele de Degradare a Materialelor

spre Protecţia lor şi a Mediului Înconjurător!

 

 

Home Organizare Anunțuri Echipa Laboratoare Workshops Servicii Proiecte Doctorat

 

Copyright © 2009 CC-ITES, Universitatea "Dunarea de Jos" Galati
webmaster: sbalint@ugal.ro, Last modified: 01/25/10